Uvoz padel terena

Padel je jedan od najbrže rastućih sportova na svetu. U Srbiji i regionu, ovaj sport se ubrzano širi po popularnosti, pa je sada pravo vreme za investiciju u padel terene. Bez obzira da li se radi o već postojećem teniskom kompleksu, ili hotelu sa sportskom ponudom, integrisanje padel terena u ponudu potencijalno donosi višestruke benefite. Kontaktirajte nas i saznajte više o najkvalitetnijoj ponudi terena iz Španije po principu ’’ključ u ruke’’.

Zašto padel?

Inicijalno koncentrisan u Španiji i Argentini, padel je počeo ubrzano da se širi i po Evropi. Sudeći po Tomasu Jasensu, predsedniku Belgijske Padel Federacije, to je najbrže rastući sport sa reketom u Evropi.

U Velikoj Britaniji je ’’Game4Padel’’ kompanija, osnovana od strane Endija Mareja, privukla investiciju od 2.5 miliona funti za razvoj infrastrukture za padel u celoj zemlji. Preko 70% padel terena je locirano u sklopu teniskih kompleksa. Trenutno postoji oko 400+ terena u Belgiji, 1.000+ u Francuskoj, 100+ u Velikoj Britaniji, 1.300+ u Italiji, i 700+ u Holandiji, dok u Srbiji postoji tek 10ak. Budući planovi padel ekspanzije podrazumevaju kreiranje licenci za trenere i sudije, formiranje padela za decu i padela za osobe sa invaliditetom.

Padel je, takođe, predstavljen u Japanu 2013. i Singapuru 2014, što je bio početak promocije ovog sporta u Aziji. Napravljen je značajan napredak u popularizaciji padela u Kini, UAE i Kataru. Konstrukcija padel terena se ubrzano vrši širom Azije, što će zasigurno popularizovati ovaj sport na istoku.

Imate
pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili  želite da rezervišete termin, budite slobodni i kontaktirajte nas!

+38164 8955 855
info@padelcentar.rs

Pišite nam

Popunite našu formu i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.